Afdelingsactiviteiten

Ook dit jaar verzordgen Henneke  en Ineke de voorjaarsbingo in de “Moeder van de Verlosserkerk”.  Er waren op deze middag vele leuke prijzen te verdienen.
—> meer hierover
Elke laatste woensdag van de maand wordt door leden van KBO-afdeling Haarlem gebridged, met uitzondering van de maanden juli en augustus. In juni wordt de slotdrive gespeeld. Hoogtepunt voor de deelnemende spelers.
—> meer hierover
Vier maal per jaar kunt u als lid van onze KBO-afdeling deelnemen aan een groepsreis, die door een aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers van onze KBO-afdeling wordt georganiseerd.
—> meer hierover
Ook zin om te klaverjassen? Elke eerste vrijdagmiddag van de maand spelen we. En nieuwe spelers zijn van harte welkom: heel graag zelfs! Wel graag even vooraf aanmelden.
—>meer hierover
WANDELEN in de duinen met de KBO afdeling Haarlem. Het behoeft geen betoog dat regelmatig wandelen een gezonde bezigheid is, waar we als senioren veel baat bij hebben. Uit reacties van onze leden maken wij op dat veel mensen graag wandelen met een kleine groep. Op initiatief van één van onze leden zijn we daarom begonnen met het organiseren van wandeltochten in de omgeving van Haarlem.
—> meer hierover
Van april tot en met september organiseert John Goossens fietstochten in ons prachtige Kennemerland. We noemen het dan wel de Randstad, maar wat hebben we toch een groot aantal schitterende fietsroutes in de wijde omgeving van onze stad. Als je daar goed de weg weet, en dat weten de meerijdende voorrijders, dan ben je snel uit de drukte en kun je volop genieten van rust en ruimte en alles dat groeit en bloeit en telkens weer boeit.
—> meer hierover