Praat & Luistercafe

 
ELKAAR ONTMOETEN Praat- & Luistercafé
 
Elkaar ontmoeten in een goede sfeer en praten over ouder worden; gedachten en meningen willen delen met elkaar. Ook nu nodigen wij u weer van harte uit…
Om het welzijn van onze KBO-leden afdeling Haarlem – Bloemendaal en Zandvoort te bevorderen, is de Commissie Welzijn in 2014 gestart met een “Praat & Luistercafé”.
De doelstelling van de praat/luistergroep, is Elkaar ontmoeten in een ontspannen, gezellige sfeer en  samen te praten over datgene wat ons zoal bezig houdt. Er worden thema’s bedacht en uitgewerkt. De inbreng van de aanwezigen wordt op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen. Na het informeel praten met elkaar, wordt er door de gesprekbegeleidster een korte inleiding gegeven over een thema, wat mede door de groep aanwezigen is ingebracht . Onder het genot van een drankje en een hapje, is het napraten met elkaar een belangrijk gegeven.
 
Gespreksthema:
Hoe houden we zo lang mogelijk de regie over ons eigen leven? Ieder mens wil zo lang mogelijk de regie over zijn eigen leven houden. Om lang zelfstandig te kunnen blijven wonen en de dagelijkse activiteiten te kunnen blijven doen, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden die hier aan bijdragen.
Gastspreker: Erna Landeweerd, lid vsn het sociaalwijkteam in Haarlem.
 
Datum en tijd: zondag 3 maart van 14:00 tot 16:00 uur.Plaats: Restaurant Vooges,
Kennemerplein 6,
2011 MJ Haarlem.(achterkant station)

Kosten: € 2,–.

Wij hopen u ook nu weer te mogen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.

Het napraten door de aanwezigen wordt zeer op prijs gesteld.

Commissie Welzijn van KBO-PCOB Haarlem.
M. Mathijssen: 06-488 25 154 marianne.mathijssen@xs4all.nl
Nel Dellebeke: 023-525 13 46 ndellebeke@gmail.com