In de buurt

te Doen
Deelnemen aan nieuwe of vertrouwde activiteiten? De meeste activiteiten ontstaan op initiatief van de mensen uit Haarlem. Ze zetten hun talenten in om van een idee een activiteit te maken waar anderen weer aan kunnen deelnemen. De sociaal werkers van Haarlem Effect en DOCK Haarlem ondersteunen hier graag bij. Doet u mee?
—> meer hierover

Kennemerhart
Kennemerhart(voorheen SHDH en Amie ouderenzorg) heeft in Schalkwijk een tweetal centra waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten. In wijkcentrum De Ringvaart vindt  u Ontmoetingscentrum Schalkhart. Bij Ontmoetingscentrum kunt u meedoen aan beweegactiviteiten, soep maken, deelnemen aan spelletjesmiddag en andere mensen ontmoeten. Er wordt ook met elkaar geluncht en gewandeld.
—> meer hierover
Welzijn Bloemendaal
Samen met de inwoners, op basis van hun eigen kracht, wil Welzijn Bloemendaal een optimaal welzijn realiseren. Ieders wensen en behoeften staan daarbij centraal. Voor jong en oud
Kinderen en jongeren kunnen hun talenten ontwikkelen en krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten via de activiteiten van het jongerenwerk. Volwassenen en senioren kunnen ondersteuning krijgen om beperkingen in het dagelijks functioneren op te heffen. Ze blijven hierdoor meedoen in de samenleving.
—> meer hierover