Financieel Café wil taboe doorbreken

Dreigende betalingsachterstand of weer net niet genoeg geld om eindelijk die nieuwe stofzuiger te kopen? Met kopen op afbetaling kom je van de regen in de drup.

In een informele sfeer, onder het genot van een kopje soep, kun je ook 4 april a.s. weer vragen stellen over financiën en administratie aan vrijwilligers en beroepskrachten. Mensen die vaker met het bijltje gehakt hebben en nergens meer van staan te kijken. “Wij zijn alleen maar blij als mensen op tijd met vragen komen en niet wachten tot het water aan de lippen staat, “ vertelt Ingrid van Haarlem Effect, één van de initiatiefnemers van het café. Het Financieel Café is een initiatief van Humanitas, Sociaal Wijkteam Centrum & Rozenprieel, Schuldhulpmaatje en Haarlem Effect, bedoeld om Haarlemmers met vragen op administratief en financieel gebied laagdrempelig, tijdig en dicht in de buurt te ondersteunen.

Het Financieel Café wordt elke eerste dinsdag van de maand gehouden van 17.00-19.00 uur. Locatie: Buurtcentrum De Tulp. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Meer informatie: Ingrid Swakman, E: iswakman@haarlemeffect.nl of T 06 1992 7353.