Hoe ziet u de toekomst van KBO-PCOB?

Hoe ziet ú de toekomst van KBO-PCOB? Praat erover mee! We zijn met een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. Een krachtige en invloedrijke beweging van senioren: met elkaar én voor elkaar. Niettemin is er ook zorg; mensen verbinden zich vrijblijvender aan organisaties dan vroeger. Wat betekent dat voor de toekomst van onze vereniging? Hoe geven we vorm aan een actieve seniorenbeweging? Hoe blijven we aantrekkelijk voor senioren?

Klik hier en meld u aan voor een bijeenkomst bij u in de buurt

Praat en denkt u mee?
We gaan daarover in gesprek met leden én niet-leden. Om ons te voeden met ideeën, wensen en suggesties. We organiseren een tour van twaalf interactieve bijeenkomsten verspreid over heel Nederland. U bent van harte uitgenodigd om mee te praten.

Neemt u iemand mee?
Neemt u ook iemand mee die nu geen lid is, maar wel met ons mee wil denken? We zouden dat zeer op prijs stellen! Als dank ontvangt uw introducé drie gratis nummers van ons mooie magazine. U kunt iemand uitnodigen door deze e-mail door te sturen of te verwijzen naar de speciale webpagina:
www.kbo-pcob.nl/kbopcobvernieuwt

Plaatsen en data
Alle data en regio’s zijn bekend; nog niet voor elke datum is een exacte locatie bepaald. U kunt zich wel voor alle bijeenkomsten al aanmelden. Meld u op tijd aan. We ontmoeten u graag in: Culemborg, Zwolle, Roermond, regio Amstelveen, Alkmaar of Hoorn, Enschede, regio Ede, Zoetermeer, Heerenveen, Assen, ’s-Hertogenbosch en regio Goes Ik zie ernaar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Manon Vanderkaa
Directeur KBO-PCOB