Computerhulp

HULP BIJ COMPUTERPROBLEMEN
Leden van de KBO-Haarlem helpen u graag met het oplossen van problemen, die u met uw computer heeft. Dat kan vrijwel alles zijn, het verhelpen van internet en e-mailproblemen, het installeren van nieuwe randapparatuur (zoals een printer), het downloaden en uitleggen van hulpprogramma’s (bijv. Skype), het instellen van veiligheidsprogramma’s, die u beschermen tegen virussen en dat soort kwaadaardige aanvallen op uw systeem, het regelmatig maken van back-up, zodat u altijd kunt terugvallen op uw belangrijkste gegevens, in geval van een ernstig computerprobleem, waarbij u alles waarvan u geen back-up heeft, kwijt bent, en het laden van foto’s van uw camera naar uw computer en die foto’s dan per e-mail aan anderen sturen.Deze computerhulp wordt altijd bij u thuis op uw eigen computer verleend.
Wilt u hulp? Dan kunt u contact opnemen met:
Dhr. Ton van der Voort tel: 06-50517299  E-mail: a.voort4410@gmail.com

Onze computer helpers samen met het Nova college. Jong en oud bij elkaar geeft iets praktisch weer waar ouderen wat aan hebben.

HULP BIJ HET GEBRUIK VAN UW TABLET
Van heden is er iedere donderdagmiddag weer iPad spreekuur in de Adelbertus kerk hoek Zaanenstraat/Rijksstraatweg.
Tijd van 14.00 tot 16.00 uur.
Naast vragen over de iPad kunnen er ook vragen over andere Tablet’s en Smartphones beantwoord worden.
Algemene vragen over, opleiding, internet, wifi, bluetooth, providers en laptops kunnen ook uitgezocht worden.Voor KBO leden en parochianen zijn er geen kosten aan verbonden en de koffie staat klaar.Vooraf aanmelden, waarbij u ook het probleem of uw vraag even vermeldt, is gewenst i.v.m. de indeling.
Ton van der Voort iPad coach KBO Haarlem en omstreken
tel: 06-50517299 E-mail: a.voort4410@gmail.com
Mocht het spreekuur ‘n keer niet doorgaan dan volgt er een mededeling op de website van de Adelbertusparochie. www.adelbertusparochie.nl