Inschrijven

Dit inschrijformulier is alleen van toepassing voor inwoners van Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Aerdenhout en Bentveld.
Bent u niet woonachtig in een van deze gemeenten ga dan naar:
www.kbonoordholland.nl (voor inwoners van N.H.)
of naar :
www.uniekbo.nl (voor inwoners buiten N.H.)
 
Lidmaatschapskosten: € 25.00 p/p p/j.*
Ieder volgend persoon op hetzelfde adres: € 20.00 p/p p/j.*
Gebaseerd op automatische incasso.
Na aanmelding ontvangt u bij de eerstvolgende Magazine van KBO-PCOB / Aandacht een envelop met daarin de volgende formulieren: lidmaatschapskaart ter controle van uw gegevens, het machtigingsformulier en de brief ter inventarisatie van uw interesses.
*Bij betaling per acceptgiro geldt een toeslag van € 2.– p/p p/j.
 
De door u ingevulde gegevens worden door de ledenadministratie bewaard in het ledenadministratiebestand en zullen niet aan derden worden doorgegeven. Het bankrekeningnummer is hiervan uitgezonderd; dit is alléén bij de penningmeester bekend i.v.m. financiële transacties. 
 
U kunt hier ook een papieren inschrijfformulier downloaden
 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Uw E-mail adres zal nooit worden doorgegeven aan derden. Deze zal alleen worden gebruikt om contact met u op te nemen n.a.v. deze aanmelding en wordt alleen in ons ledenbestand opgenomen als u daar toestemming voor geeft.


Mogen wij uw E-mail adres opnemen in ons ledenbestand? Dit zal enkel worden gebruikt voor het toesturen van informatie vanuit de KBO. U kunt uw E-mail altijd weer later verwijderen indien u dit wenst.Wilt u op de hoogte worden gehouden d.m.v. onze nieuwsbrief? U kunt zich hiervoor altijd afmelden.Vul a.u.b. het antwoord in

6 + 6 =

 
U ontvangt een kopie van deze inschrijving in uw mailbox.
Het kan zijn dat deze bij de ongewenste berichten terecht is gekomen.
Hierop kunt u niet reageren deze is voor eigen gebruik. Wilt u contact met ons opnemen kan dat via het contact formulier.