Contact

Ik heb een vraag. Met wie moet ik nou contact opnemen?

WILT U EEN WIJZIGING BETREFFENDE HET LIDMAATSCHAP DOORGEVEN GEBRUIK DAN AUB HET FORMULIER WIJZIGINGEN DOORGEVEN; KLIK DAN HIER

In de het blad Nestor van KBO-Noordholland en ons afdelingsblad “AANDACHT” en deze website proberen wij u te informeren over zaken die voor u als senior van belang zijn. Voorts bieden wij u voordelen, diensten, cursussen en/of interessante activiteiten waarvan wij hebben ervaren dat die op prijs worden gesteld.
Al deze werkzaamheden worden in onze afdeling door een grote groep vrijwilligers verricht.
Vrijwilligers die hun best doen en aan dat werk veel energie besteden. Dat werk is nooit af, alleen al omdat er in onze samenleving continue zo veel verandert en wij allen te maken hebben met aanpassingen die door politiek, overheid of uitvoerende organen worden opgelegd. Wij proberen actief te blijven in onze informatievoorziening, maar we zijn niet perfect!

We stellen daarom erg veel prijs op uw inbreng, in de vorm van vragen, op- of aanmerkingen, opgedane positieve of negatieve ervaringen, belangrijke informatie die ook voor andere senioren in onze afdeling van belang zijn. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Uw E-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden. Deze zal alleen worden gebruikt om contact met u op te nemen

T.A.V.Vul a.u.b. het antwoord in

4 + 10 =

U ontvangt een kopie van uw bericht in uw mailbox. Hierop kunt u niet reageren deze is voor eigen gebruik. Het kan zijn dat deze bij de ongewenste berichten terecht is gekomen. Wilt u contact met ons opnemen kan dat via het contact formulier.

WILT  U TELEFONISCH CONTACT MET IEMAND VAN DE KBO? KLIK DAN HIER VOOR DE TELEFOONNUMMERS