Externe activiteiten

ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN VALLEN BUITEN DE VERANTWOORDING VAN DE KBO-PCOB

Deze pagina is nog volop in ontwikkeling.

Bron van reflectie, contemplatie, inspiratie.

Op 19 december1923 heeft een aantal inwoners van Aerdenhout besloten tot de oprichting van een vereniging “ter bevordering van het geestelijk en godsdienstig leven”.
—> Lees verder

De Blauwe Kom beschikt over een repertoire van ruim honderd verhalen waaronder bestaande en zelf verzonnen verhalen. Op verzoek stellen we een voorstelling samen die aansluit bij uw wensen en doelstelling, denk hierbij aan een thema, een speciaal project, een feest of een herdenking.
—> Lees verder

Veerkrachtig & verbindend!
—> Lees verder

Vanaf 1 september gaan wij weer van start met nieuwe scholingen. Samen met onze partners hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om weer een mooi scholingsaanbod samen te stellen Wij zijn hier heel erg trots op.
—> Lees verder


Op donderdag 10 september is de feestelijke start van het nieuwe seizoen van Digitaal Sterk! in Haarlem. Dit pakken we geheel digitaal aan, we zijn tenslotte Digitaal Sterk! en in deze tijden organiseren we liever geen grote bijeenkomsten. We plaatsen dan onze video op YouTube. Hierin laten . Hierin laten we zien waar u ons kunt vinden en hoe we Digitaal Sterk! gaan aanpakken in Haarlem.
—> Lees meer

Bent u 50 jaar of ouder? Dat bent u bij ons op de juiste plek, want wij maken sport ook voor u, als 50-plusser, mogelijk. Door lekker te sporten en te bewegen blijft u langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding
—> Lees meer