KBO activiteiten

De activiteiten zijn gelukkig weer opgestart. Maar vanaf 25 september 2021 gelden nieuwe eisen. Dat geven we als volgt aan.

[COVID -19] De geldende covid maatregel
[QR] Voor deze activiteit moet u kunnen aantonen dat u gevaccineerd bent, of genezen bent of negatief getest bent. Dat kan met bewijs op papier of met een QR-code op uw smartphone. Dit is verplicht in o.a. de horeca, de bioscoop en het theater.
[QR?] Als u bij deze activiteit alleen een buitenterras bezoekt, is de QR-code niet nodig, wél als u naar binnen gaat.
[ID] U moet zich eventueel kunnen legitimeren.
[MK] U moet een mondkapje dragen. Dat is verplicht in het OV, de taxi en bij groepsvervoer (zoals bijvoorbeeld touringcar).

Dat is vooral een proces van luisteren en informeren. En vooral niet te vergeten, het vinden van leden die zich daarmee actief willen bezighouden. Vrijwilligerswerk dat wij zeer op prijs stellen en onontbeerlijk is als smeerolie in een goed lopende machine. Tot nu toe staan wandelen, fietsen. bridgen en klaverjassen goed in de belangstelling. Er zijn meerdere activiteiten in ontwikkeling. Houd deze site daarom in de gaten.

Heeft u zelf een goed idee en kunt u zich voor een bepaalde activiteit actief inzetten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. U kunt zich richten tot de heer Jan Stuve.
—>Klik hier om in contact te komen met Jan Stuve

De volgende activiteiten kunt u van ons verwachten


ACTIVITEITEN KALENDER


WANDELEN


FIETSEN

KLAVERJASSEN

BRIDGEN

PRAAT EN LUISTERCAFE

REIZEN

BINGO
Foto’s: rgbstock.nl/CCO