Dagtochten en Meerdaagse reizen

Foto: Pixabay.com/CCO

Vier maal per jaar kunt u als lid van onze KBO-afdeling deelnemen aan een groepsreis, die door een aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers van onze KBO-afdeling wordt georganiseerd.

In de afgelopen jaren werd van het reis aanbod door veel leden gebruik gemaakt en de Commissie Reizen zet haar werkzaamheden dan ook met veel plezier voort.

Zoals u allen al eerder in de Aandacht heeft kunnen lezen is de zomervakantiereis van begin juli naar Vledder niet doorgegaan. Op het moment dat wij een beslissing over het doorgaan van de reis moesten nemen, heeft de regering de intelligente lockdown afgekondigd. Voor ons betekende het dat wij de reis moesten afgelasten.

Onlangs heeft de Reiscommissie vergaderd over de dagtochten en over de zomerreis naar Vledder. Aangezien de overheidsmaatregelen om het coronavirus te bedwingen nog steeds van kracht zijn, hebben we helaas weer moeten besluiten dat de geplande reizen, eind juni naar Vledder en de diverse dagtochten niet doorgaan. Wij vinden dit voor onze trouwe deelnemers aan de reizen een heel treurig bericht. Als de maatregelen in mei worden opgeheven, ook dan kunnen we niet van de één op andere dag zeggen: “We gaan toch”. De organisatie van zo’n reis vereist wel de nodige voorbereidingstijd. Als de besmettingen afnemen en het vaccineren op volle sterkte doorgaat, verwachten wij in de tweede helft van dit jaar te kunnen terugkeren naar het normale leven. Dus dan komt er een dagtocht en een Kerstreis.

De reiscommissie

Voorwaarden betreffende de KBO Reizen