Dagtochten en Meerdaagse reizen

Foto: Pixabay.com/CCO

Vier maal per jaar kunt u als lid van onze KBO-afdeling deelnemen aan een groepsreis, die door een aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers van onze KBO-afdeling wordt georganiseerd.

In de afgelopen jaren werd van het reis aanbod door veel leden gebruik gemaakt en de Commissie Reizen zet haar werkzaamheden dan ook met veel plezier voort.

Dagtocht 17 september 2019

We rijden rechtstreeks van ons opstappunt naar het plaatsje Zeeland, naar restaurant Het Witte Huis. Zeeland is landelijk gelegen midden in de driehoek Eindhoven, Nijmegen, Oss. En op steenworpafstand van Uden en Veghel.

Nadat we hier koffie hebben gedronken (met uiteraard een gebakje erbij) staat een gids op ons te wachten voor een mooie rondtoer door deze mooie omgeving. Teruggekomen gaan we genieten van een heerlijk driegangendiner.

Vervolgens brengt de chauffeur ons naar Den Bosch. Een bakker van bakkerij Royal demonstreert ons hier de kunst van Bossche Bollen maken. Hierna krijgen we een kopje koffie met… zo’n overheerlijke Bossche Bol. Eventueel blijft er nog wat tijd over om in Den Bosch rond te kijken.

Datum: dinsdag 17 september 2019
Vertrek: 08:30 uur bij de HEMA aan de Europaweg in Haarlem-Schalkwijk 09:00 uur Schoterweg/hoek Pijnboomstraat
Terug: rond 18:30 uur
Kosten: € 52.00
Boeken: maandag 2 september vanaf 08:00 uur bij Ronny Visser tel. 06-499 188 76
Betalen: op rekening NL 15 INGB 0007 2874 57 t.n.v. KBO Haarlem afd. Reizen

Ronny Visser.

<><><><><><>

Kerstreis 2019 van 23 tot en met 27 december
Om alvast in uw agenda te zetten.

De kerstreis gaat ook dit jaar weer naar ons vertrouwde adres in Millingen.
De reiscommissie heeft wederom voor dit hotel gekozen omdat het op de eerste plaats een uitstekende verzorging biedt en ook omdat het in deze periode erg moeilijk is om genoeg 1 persoonskamers te boeken.Wij gaan samen met onze gastheer Adrie weer een leuk programma voor u samenstellen. Zeker is in ieder geval weer de nachtmis met kerststol na afloop, en natuurlijk de gluhwein op eerste en tweede kerstdag.
Het volledige programma staat eind oktober in de Aandacht en u kunt boeken op dinsdag 12 november bij Leny Kooijman op telefoonnummer 023-5400566.

Voorwaarden betreffende de KBO Reizen