Dagtochten en Meerdaagse reizen

Foto: Pixabay.com/CCO

Vier maal per jaar kunt u als lid van onze KBO-afdeling deelnemen aan een groepsreis, die door een aantal enthousiaste en kundige vrijwilligers van onze KBO-afdeling wordt georganiseerd.

In de afgelopen jaren werd van het reis aanbod door veel leden gebruik gemaakt en de Commissie Reizen zet haar werkzaamheden dan ook met veel plezier voort.

Dagtocht 17 september 2019

Zin in een uitje? Hou de volgende Aandacht (240) in de gaten. Want we gaan 17 september een fijne dagtocht maken. Vanuit het plaatsje Zeeland gaan we een rondtoer maken in Brabant.
In de middag demonstreert een echte bakker ons hoe de Bossche bollen worden gemaakt en… natuurlijk gaan we die ook proeven!
Maandag 2 september kunt u bellen om u aan te melden. Bijzonderheden: eind augustus in Aandacht 240. Ronny Visser.

**********

K.B.O. Zomerreis 2019 1 – 5 juli

De zomer breekt weer aan dus ………. tijd om op vakantie te gaan.
Dit jaar gaat onze reis naar het Friese Gaasterland we verblijven in het luxe hotel Gaasterland in Rijs.

Programma:
Maandag 1 juli worden we opgehaald door een luxe touringcar, voorzien van airco. We vertrekken om 11.00 uur, vanaf Nieuw Meerwijk, Briandlaan 39 2037 XE Haarlem, ook bereikbaar met bus 73.
Onderweg naar het hotel hebben we een lunch stop in het Wapen van Ens te Ens.
Na de koffers op de kamer gezet te hebben wordt u om 18.30 aan tafel verwacht voor het diner.
Er is elke avond een leuk avond programma.

Dinsdagmiddag 2 juli brengen we een bezoek aan het D.E. museum in Joure. Hier wordt u alles verteld inclusief film over de wereld beroemde koffie van Douwe Egberts. Heeft u nog punten: neem ze mee. Natuurlijk krijgen we koffie met Oranjekoek.

Woensdagmiddag 3 juli gaan we varen met het ms Redbad vanuit Terherne voor een tocht over de Friese meren.

Donderdagmiddag 4 juli gaan we de Ald Fears Zwerf Route doen naar het museum dorp Allingawier. Hier krijgen we een film presentatie van “de Achtste Dag” drabbelkoekenbakkerij, schilders werkplaats, smederij, brandweerhuis, stropershuis etc. Koffie met drabbelkoek en een bonbonnetje.

Vrijdag  5 juli na het ontbijt gaan we weer terug naar Haarlem Onderweg hebben we nog een twaalfuurtje in Oterleek. We verwachten rond 15.00 uur weer in Haarlem terug te zijn.

Deze geheel verzorgde reis bieden wij u aan voor: € 430,00 per persoon all inn. Toeslag één persoonskamer € 50,00.
Indien u een rollator meeneemt wordt er € 10,00 extra berekend.
Persoonlijke consumpties en de kosten van koffiestops onderweg zijn voor eigen rekening.
Wat is er bij deze prijs inbegrepen:

  • Heen en terug reis per luxe touringcar
  • 5 dagen volpension
  • Lunches op de heen en terugreis
  • Koffie en thee staan de gehele dag ter uwer beschikking
  • 2 begeleiders en Mary voor de medische verzorging.

U kunt telefonisch reserveren maandag 13 mei tussen 09.00 en 11.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur. Het telefoonnummer is 023 5400566 van Leny Kooijman. Na bevestiging van uw boeking sturen wij u het boekingsformulier, dat u volledig retourneert aan het op het formulier aangegeven adres.

De volledige reissom dient u voor 28 mei 2019 over te maken op rekening: NL15 INGB 0007287457 ten name van KBO Haarlem ovm van Weekreizen. Mocht u onverhoopt moeten afzien van de eenmaal geboekte reis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om u minimaal €100,00 administratiekosten in rekening te brengen, naast de eventuele annuleringskosten van het hotel.

Wij raden u daarom dringend aan om voor deze reis een annuleringsrisico verzekering af te sluiten

Voorwaarden betreffende de KBO Reizen