Wandelen

Foto: Pixabay.com/CCO

WANDELEN in de duinen met de KBO afdeling Haarlem. Het behoeft geen betoog dat regelmatig wandelen een gezonde bezigheid is, waar we als senioren veel baat bij hebben. Uit reacties van onze leden maken wij op dat veel mensen graag wandelen met een kleine groep. Dat we als bewoners van Haarlem en omstreken zeer verwend zijn met prachtige natuurgebieden rond de stad, is een prettige bijkomstigheid.

Hoe vaak wandelen we? Iedere woensdag van de maand maken we een tocht vanaf onderstaand startpunt (of een verlegd startpunt). Maar we laten het graag ook een beetje bepalen door de deelnemers. Niets moet, alles kan. Eén uur wandelen, twee uren wandelen? Geprobeerd zal worden uit alle wensen en voorstellen per keer tot een goed wandelbesluit te komen. Dat gaat altijd lukken! De wandeltocht afsluiten met een kopje koffie of een pannenkoekje hoort tot de mogelijkheden.

Initiatieven: Het initiatief over routes en duur komt natuurlijk past echt tot bloei wanneer zoveel mogelijk leden met ideeën en voorstellen voor wandelingen naar voren komen. Stuur ons uw voorstellen, suggesties, wensen.

28 feb – Bleek en Berg
Verzamelen bij de ingang
 6 mrt – Koningshof
Verzamelen bij de ingang

13 mrt – Middenduin
Verzamelen bij Tetterodehal

20 mrt – Oase
Verzamelen bij de ingang

27 mrt – Kennemerduinen
Verzamelen bij Tetterodehal

3 apr – Elswout
Verzamelen bij de ingang

Contact: Uw deelname graag even melden aan Nora Teeuwen, 023-5271892

Het is altijd erg gezellig, er is dus geen reden om te stoppen met deze gezonde activiteit! We blijven daarom op  dezelfde manier doorgaan.

Scroll naar boven