Hulp bij computerproblemen

Leden van de KBO-Haarlem helpen u graag met het oplossen van problemen, die u met uw computer heeft. Dat kan vrijwel alles zijn, het verhelpen van internet en e-mailproblemen, het installeren van nieuwe randapparatuur (zoals een printer), het downloaden en uitleggen van hulpprogramma’s (bijv. Skype), het instellen van veiligheidsprogramma’s, die u beschermen tegen virussen en dat soort kwaadaardige aanvallen op uw systeem, het regelmatig maken van back-up, zodat u altijd kunt terugvallen op uw belangrijkste gegevens, in geval van een ernstig computerprobleem, waarbij u alles waarvan u geen back-up heeft, kwijt bent, en het laden van foto’s van uw camera naar uw computer en die foto’s dan per e-mail aan anderen sturen.
Deze computerhulp wordt altijd bij u thuis op uw eigen computer verleend.
Wilt u hulp? Dan kunt u contact opnemen met:
Dhr. Ton van der Voort tel: 06-50517299 E-mail: a.voort4410@gmail.com

Dhr. Ton van der Voort Coördinator computerhulp KBO-PCOB

HULP BIJ HET GEBRUIK VAN UW TABLET
Het computerspreekuur op donderdagmiddag in de Adelbertuskerk is weer gewoon open. Het spreekuur is van 14:00 tot 16:00 uur.
De Adelbertus kerk is gelegen op de hoek van De Zaanenstraat en de Rijkstraatweg in Haarlem-Noord. Bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid.

Het spreekuur is bedoeld voor vragen en/of problemen met laptops, tablets en iPads; ook met iPhones en smartphones kunt u terecht. En met vragen over software helpen we u, zoals DigiD en de nu populaire corona app.

Voor vragen:
Ton van der Voort

TELEFONISCHE HULPLIJN VOOR VRAGEN OVER BEELDBELLEN.
Misschien heeft u het gelezen in de Telegraaf, maar KBO-PCOB heeft een hulplijn geopend voor ouderen met vragen over beeldbellen, WhatsApp en het werken met tablet, iPad en Smartphone. Volgens KBO-PCOB willen veel ouderen door de beperkingen vanwege het Corona virus graag gebruik maken van die communicatiemiddelen, maar zitten zij vaak nog met vragen. Senioren die de zo geheten Digibellijn bellen krijgen een vrijwilliger aan de telefoon die hun wegwijs kan maken. Beeldbellen heeft door de Corona crisis een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Veel ouderen willen hier nu gebruik van maken of doen dat al, maar hebben misschien nog wat tips nodig.

De KBO-PCOB Digibellijn is te bereiken op maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur via telefoonnummer 030 3400 660.

De leden van KBO-PCOB Haarlem kunnen altijd bellen met mij onder 06-50517299 over de boven genoemde onderwerpen. Mailen mag ook a.voort4410@gmail.com

Ton van der Voort
Coördinator computerhulp KBO-PCOB