@@ code externe activiteiten

HIERONDER VINDT U EEN OPSOMMING VAN INTERESSANTE ACTIVITEITEN EN INSTANTIES.

DEZE VALLEN BUITEN DE VERANTWOORDING VAN DE KBO-PCOB
Door op de blauwe tekst onder het logo te klikken gaat u naar de desbetreffende website


DE BLAUWE KOM
De Blauwe Kom beschikt over een repertoire van ruim honderd verhalen waaronder bestaande en zelf verzonnen verhalen. Op verzoek stellen we een voorstelling samen die aansluit bij uw wensen en doelstelling, denk hierbij aan een thema, een speciaal project, een feest of een herdenking.

BUUV
BUUV is het platform om nieuwe mensen te leren kennen, elkaar te helpen met van alles en nieuwe dingen te leren. BUUV is voor iedereen en alle leeftijden. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden.


DIGITAAL STERK
Woon je in Haarlem en kun je hulp gebruiken bij jouw computer, tablet of smartphone, kom dan naar een Digitaal Sterk!-centrum bij jou in de buurt.

DE NIEUWE KRING
Bron van reflectie, contemplatie, inspiratie.
Op 19 december1923 heeft een aantal inwoners van Aerdenhout besloten tot de oprichting van een vereniging “ter bevordering van het geestelijk en godsdienstig leven”.

HAARLEM EFFECT
Haarlem Effect is een brede welzijnsorganisatie die het persoonlijke element in de Haarlemse samenleving belangrijk vindt. Wij vinden dat iedereen er toe doet en ieder’s talent bijdraagt aan een betere samenleving.

GEMEENTE HAARLEM
Nieuws en actualiteiten vanuit de gemeente Haarlem

KENNEMERHART
Kennemerhart biedt vanuit woonzorglocaties, dag- en ontmoetingscentra, via een behandelcentrum en in de thuissituatie zorg aan mensen die ouder worden en ouder zijn. Zorg die draait om de cliënt: dát is Kennemerhart!

SENIORWEB
Met de stap-voor-stapuitleg en persoonlijke computerhulp van SeniorWeb vindt u uw weg in de snel veranderende digitale wereld.

SERVICE PASPOORT
Servicepaspoort is de ledenorganisatie voor gemak, comfort, gezondheid en zorg in Kennemerland. Er zijn veel redenen om lid te zijn.

STICHTING
NABESTAANDENZORG

Heeft u onlangs afscheid moeten nemen van uw dierbare? Merkt u dat na een aantal weken uw omgeving weer verdergaat met de dagelijkse gang van zaken, maar dat bij u het gemis van uw dierbare alleen maar meer voelbaar wordt?

SOCIAAL WIJKTEAM
Heeft u behoefte aan ondersteuning: het Sociaal Wijkteam is er voor u! Kom langs bij onze inloopspreekuren in Haarlem of Zandvoort, bel of mail ons.

SPORT SUPPORT
Bent u 50 jaar of ouder? Dat bent u bij ons op de juiste plek, want wij maken sport ook voor u, als 50-plusser, mogelijk. Door lekker te sporten en te bewegen blijft u langer fit en gezond. En het is altijd leuk om andere mensen te ontmoeten tijdens een sportieve en leuke vrijetijdsbesteding

VERHALENHUIS
Verhalenhuis Haarlem zit vol zinvolle verhalen die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent.
Laatste nieuws vanuit het VerhalenHuis

VIER HET LEVEN
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. Onze vrijwilligers halen de ouderen (65+) thuis op en samen gaan zij gezellig naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum.

VRIJWILLIGERS ACADEMIE
Wil je meer halen uit jouw vrijwilligerswerk? Of wil je meer verdieping en nieuwe kennis opdoen? Hier vind je een heel divers aanbod van trainingen, workshops en themabijeenkomsten van de Vrijwilligersacademie Haarlem en omgeving.

WELZIJN BLOEMENDAAL
Samen met de inwoners, op basis van hun eigen kracht, wil Welzijn Bloemendaal een optimaal welzijn realiseren. Ieders wensen en behoeften staan daarbij centraal

MUSEUM PLUS BUS
Nu het niet mogelijk is om met de Museum Plus Bus op stap te gaan, draaien we het om: Wij brengen de kunstwerken naar ouderen in woonzorgcentra!  Voor deze groepen, die een eigen locatie hebben, hebben wij de tentoonstelling Topstukken on Tour samengesteld.

DE BLAUWE TRAM ZANDVOORT
Wijksteunpunt De Blauwe Tram (DBT) is dé plek in het centrum van Zandvoort voor ontmoeting, dienstverlening en participatie voor elke wijkbewoner. De activiteiten draaien zoveel mogelijk op het initiatief van inwoners en vrijwilligers.

ABC DATE Ontmoet nieuwe mensen
Met ABCDate kan je met een website, app, videobellen en ontmoetingsavonden contact maken en onderhouden met nieuwe vrienden en vriendinnen. ABCDate werkt samen met meer dan 25 grote èn kleine zorgorganisaties en is het meest veilige platform voor contactbemiddeling in Nederland.

Het ZonMw-programma Beter Thuis richt zich op een nog betere kwaliteit van kortdurende herstelgerichte zorg. Het perspectief van de zorgvrager is daarbij altijd het uitgangspunt. Het programma richt zich op de drie zorgvormen geriatrische revalidatie, eerstelijns verblijf en geneeskundige zorg voor specifieke patiëntengroepen.
www.ZonMw.nl
Scroll naar boven