Kom in contact met KBO

Ik heb een vraag. Met wie moet ik nou contact opnemen?

WILT U EEN WIJZIGING BETREFFENDE HET LIDMAATSCHAP DOORGEVEN GEBRUIK DAN AUB HET FORMULIER WIJZIGINGEN DOORGEVEN
WILT U TELEFONISCH CONTACT MET IEMAND VAN DE KBO?
KLIK DAN HIER VOOR DE TELEFOONNUMMERS

In de het blad van de landelijke KBO-PCOB, ons afdelingsblad “AANDACHT” en deze website proberen wij u te informeren over zaken die voor u als senior van belang zijn.
Al deze werkzaamheden worden in onze afdeling door een grote groep vrijwilligers verricht. Vrijwilligers die hun best doen en aan dat werk veel energie besteden. Dat werk is nooit af, alleen al omdat er in onze samenleving continue zo veel verandert en wij allen te maken hebben met aanpassingen die door politiek, overheid of uitvoerende organen worden opgelegd. Wij proberen actief te blijven in onze informatievoorziening, maar we zijn niet perfect!

We stellen daarom erg veel prijs op uw inbreng, in de vorm van vragen, op- of aanmerkingen, opgedane positieve of negatieve ervaringen, belangrijke informatie die ook voor andere senioren in onze afdeling van belang zijn. Aarzel niet en neem contact met ons op . Klik hier

NB. Wij zullen uw e-mail adres uitsluitend gebruiken om contact met u op te nemen en/of voor het toesturen van informatie vanuit KBO c.q. PCOB Haarlem. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen kunt u lezen in ons Privacy Protocol

U ontvangt een kopie van deze wijziging in uw mailbox. Het kan zijn dat deze bij de ongewenste berichten terecht is gekomen.